Ny blogg

hoppetossan har skaffat ny blogg, adressen delas ut med omsorg= man får fråga efter den om man är intresserad

image188

Party...

Haft en underbart skön dag och nu tar det roliga vid för i kväll är det fest. Sonen stannar ytterligare ett dygn hos sin pappa innan ha transporteras till sin farmor för jag ska på 50-års kalas i morgon. Tar honom ytterligare en dag längre nästa vecka i utbyte.

Låg några timmar på stranden och njöt av solens smekande strålar och passa på att öva att var här och nu. Sitter här och slappar efter en behövlig dusch och ska straxt lägga sista stråt till min skönhetsovandling. Ska fixa ordning lite tacos innan kvällens gäst/gäster kommer, vet i allafall att vi blir två st och hoppas givetvis att vi blir fleraNone.

Fortsätter att hålla mig lugn och säker fast jag har en situtation som är oviss eller rättare sagt en fråga som jag inte fått svar på. Gör vågen, ropar hejjar rop och klappar mig uppmuntrande på axeln för det är här jätte kliv framåt i min utveckling och det är så skönt att äntligen vara härNone.

Mot badrummet, spegeln och sminket, tajm att göra bruttan ännu mer snyggNone.
Ha en underbar nationalsdagskväll.None


Impregnerad...

Är väldigt imponerad av mig själv och vilka framsteg jag gjort. En situation som gjort mig totalt jätte stressad för bara någon månad sedan är jag idag kolugn och väldigt eftertänksam. En sak kom över mig idag i den situationer som försökte peta igång känsloran, men det lykades bara några sekunder innan det sunda förnuftet tog överhand och jag tar mig en funderar på det i ställte, låt tiden göra sitt.

Dagarna i väg med avdelningen har gjort susen, var så skönt att komma iväg från stressen på jobbet. Vår kommande nyanställda var med och det känns absolut som våra chefer har plockat ut rätt person på rätt position samt att han mentalt passa in bra i gruppen, ser fram emot ett samarbete med honom.

Ha en fin sommarkvällimage206

Bubblande känsla

den forsätter att hålla i sig den underbart bubblande känslan och den har förstärkts under kvällen. Gått omkrin med ett stort smile på läpparna medans jag plockat ordning en något eftersatt lägenhet och lyssnat på ljudbok samtidigt. Som vanligt har det kommit massor av insikter till mig och livet är bara så häftigtimage206.

Prata lite med den sk sjuka sonen i telefonen och han full av bus, han skämta och lurades och det är så härligt att höra han skratta, den skämtsamma ådran har han helt klart ärvt av sin far och dom har samma underbara lyster och glimt i blicken när dom skämtar. Från sin ömt vårdande mor han han ärvt sin envishetimage203, på gott och ont. Nu återstår det att borsta tänderna och krypa ner i den nybäddade sängen  för lite läsning och plus att några rader ska på prent i min må-bra bok.

image215

Happy...

Japp gäller vekrligen blogg namnet. Skulle jag vara katt skulle jag gå omkring och småspinna och kurra. Nu är jag ju inte det men det spirar av glädje i kroppen och känslan av att allt är toppen och allt kommer ordna sig till det bästaimage128 finns inom mig. Har dom sista dagarna märkt att en känsla som var väldigt jobbig för ett tag sedan i en liknande situation jag är idag är en helt annan idag. Jag är lugn och trygg och livet har sin gilla gång och denna sommar kommer bli toppenimage127.

Sonen kom hem från läkaren idag med ´penecillin stackarn, han har dragit på sig en scharlakansfeber. Vi hade inte fått svar på födoämnesallergikontrollen som togs för ett par veckor sedan. Får avvakta en vecka till innan vi får lyfta luren och slå en pling för att höra status.

Funderar på vad jag ska göra när jag kommer hem, mitt mission blev delegerat till en kollega. Försökte lösa det över telefonen men insåg rätt snart att jag inte kommer hinna till i morgon. Annars är nog allt rätt så klart och i morgon drar vi ner till Småland skogar och High Chaparral hela avdelningen. Så eftermiddagen är fri till valfri aktivitet för min del, ska bara packa lilla väskan och det går ju rätt fort. Tror att jag image177avnjuter kvällen på balkongen med god dryck, mat och en bra bok (har ju en hög som ligger och väntar).

image140

Stoppljus...


image190

Intagit en härligt ljuvlig röd färg i dag efter tre och en halv timme på stranden. Det ärsom vanligt, älskar att känna solen strålar smeka kroppen och fläktar det härligt till det så är det inga problem att vara på stranden länge längeimage205. Idag har jag fördrivit tiden med att lyssna på en utvecklande ljudbok på engelska så jag har varit fullt konsentrerad att höra på vad rösten på bandet hade att förmedla till migimage197. Och mitt i alltihopa var det en avslappnande övning vilket resultera en mindre eftermiddagslur. Kan ta att jag är röd, har smöjt in mig med min suveräna Aloekräm och vet att detta resultera i lite charmiga fräknar och jag sen intar en aprikobrun färg, är i allafall så lyckligt lottad att jag få lite färg.image199


Sussa sött image195 några timmar när jag kom hem och blev väckt vid 18-snåret av en vän som slog mig en plingimage212 för att höra hur jag mådde. Tack Sol för du väckte mig annars hade det nog blivit mindre lätt att sova i natt. En skön dusch och sen prommenad ner på stan för att hämta hem min cykel. Hann med en stunds samtal innan jag tog min röda racer (är lyckligt lottad med två röda racers, en med fyra hjul och en med två hjul) och styrde kosen hem. Konditionen kan jag helt klart bättra på, klara dock den stora backen hem utan att hoppa av cykeln image211 att jag sen flåsa som jag nästan hade andnöd är en helt annan femma.

image214

Proppmät efter en härligt god pizza sitter jag här nu och fundera på om det är dags att krypa ner under täcket och sova sött. Har kallat in lite experthjälp tills i morgon för ett mission jag har som inte riktigt funka som jag villeimage177, skam den som ger sig. Ska fortsätta på min bok som jag fick hem i brevlådan i veckan, Karriärsboken för kvinnor, den är mycket intressant och har mycket matnyttigt som jag kan ta med mig. Det har ploppat upp små ideér här i huvudet som börjar ta sig form och jag ska bara hitta dom rätta vägarna att ta mig dit jag villimage204.  Först en välbehövlig natt sömn som förhoppningsvi leverar lite söta drömmar image210.

image206


RSS 2.0