Skönhetsömn....

så har man fått sovit en hel natt igen på beredsakpen, vakna bara ett par ggr och titta på mobilen. Första gågnen för att se vad klockan var och om den var påslagen, andra gången för att se vad klockan var. Kanske dags att dra igång klockradion igen men det är rätt skönt att slippa se dom där stora siffrona lysa mot än i natten. Vakna till vid sjusnåret i morse men lyckades slå ihop dom vackra blå ett par timmar till, skönt skönt. Med all den skönhetssömn jag får kommer jag bli super snygg, haha, hur ska det gå???

image61

Är lika sällskapsjuk och kramsugen idag? Sällskapsdelen ska nog gå och fixa, hade jag inte beredskap skulle jag nog ta röda racerbilen och fara till någon gamla vän eller nygammal vän i städerna runt om i landet men nu får jag hålla mig innaför stadgränserna. Ska nog lyfta luren om en stund och se om jag kan få komma och sniffa på baby, blev inget av förra helgen och dyker det inget roligt oväntat upp under dagen tror jag att jag våldgästar vännerna på landet för lite prat. Ska fixa dom få julklapparna jag har kvar har jag tänkt, en önskan ligger på biltema så då är det dit jag styr min kos och eftersom biltema har allt annat än bildelar  (känns så ibland) ska det nog gå och lösa dom andra två presenterna också.

image62

Själv har jag inte räknat med julklappar alls, har väl inte varit så snäll i år image17. Ska fixa klapp till X:t från sonen om sen han är lika driftig från sitt håll det är upp till han. För mig är det viktigaste att sonen får en bra jul och det är jag 1000% säker på att han får. Han får ta del av både sin mamma och sin pappa, samt sin älskade farmor och kusiner, samt en drös andra människor han gillar skarpt och grädden på moset är ju att jultomten kommer och i år kan han hjälpa tomten att läsa på paketen. Jag har en utmaning jag behöver lösa, har man öppenspis kommer ju tomten genom skorstenen på natten ju och då behöver julstrumporna hänga vackert på rad vid öppnaspisen. Vet bara inte hur jag ska fästa dom rackarna utan att göra för stor åverkan på spis eller väggar, men men skam den som ger sig.
image63

Svaret på mitt uppdrag har jag nog i bilden ovan om jag tittar riktigt noga, hehe, och jag vet vart jag kan finna dessa krokar här i mitt hem (om dom inte är på vinden).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vill du vara med och bloggtävla?
Du har chans att vinna en Ipod nano samt mp4-spelare och biobiljetter.
http://sjukdom.blogg.se/1197118686_jultvling_vinn_ipod_n.html

2007-12-15 @ 09:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0